Boşandığı eşini pompalı tüfekle öldürdü

İzmir’in Buca ilçesi 914/1 Sokak’ta meydana gelen olayda bir kuaförde çalışan Büşra Y. adındaki kadın işe gitmek için otobüs beklerken daha önce boşandığı eşi Orkun Ç. yanına geldi. Kısa bir süre konuşan ikili arasında kısa sürede tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrası Orkun Ç. eski eşi Büşra Y.’yi dövmeye başladı. Daha sonrada montunun içinde sakladığı pompalı tüfeği çıkararak ateş etti ve yaralanarak yere düşen eski eşine tekme atarak olay yerinden kaçtı.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalelerini yaptıkları Büşra Y.’yi ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı  Yaşanan saldırı sonrasında soruşturma başlatan polis ekipleri, Orkun Ç.’yi suç aleti silahla birlikte kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette ilk ifadesinde Orkun Ç.’nin  eski eşini kıskançlık nedeniyle vurduğunu söylediği öğrenildi.

Çevrede bulunan güvenlik kamera kayıtları incelendiğinde orkun Ç.’nin eski eşini zorla bir ara sokağa götürdüğü ve daha sonra pompalı tüfekle vurduktan sonra Büşra Y.’nin yere yığıldığı anda tekmeleyerek kaçtığı kamera kayıtlarına yansıdı.

Ağır yaralı olarak kaldırıldı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabalarına rağmen bir çocuk annesi olan Büşra Y. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Eşini pompalı tüfekle öldüren Orkun Ç.’nin Büşra Y. ile 2 yıl evli kaldığı çiftin iki ay önce boşandığı ve katil koca Orkun Ç’nin uzun süredir işsiz olduğu öğrenildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.